NYÁRI KÁROLY NAGYSIKERŰ KARÁCSONYI KONCERTJE A KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN

Különleges ünnepi koncerttel koronázta meg az év végét Nyári Károly, az ország legismertebb énekes zongoristája, aki Budapesti Karácsonyi Koncert címmel  adott nagysikerű dupla teltházas koncertet december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel. Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben immár 14. alkalommal, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban került megrendezésre. 

A művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével, a koncerten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatás volt hallható. A zongoraművész különleges családi produkciót is bemutatott, ami valóban elhozta a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönsége számára.
A meghívott sztárfellépők között köszöntötték Tokody Ilona Kossuth – és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnőt, Muskát András operaénekest, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnőket. A művészek a gyönyörű duettekkel és a közösen énekelt dalokkal elvarázsolták a közönséget.
Az egyedülálló látványvilág, melyet Varró Zoltán álmodott meg az estre, még emlékezetesebbé tette az év legexkluzívabb koncertjét.

DSC_3134

charlesmusicNYÁRI KÁROLY NAGYSIKERŰ KARÁCSONYI KONCERTJE A KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN